Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yangında mahsur kalan kadın ve bebek itfaiye merdiveni ile kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Oktay POLAT/ERZURUM, (DHA)- ERZURUM’da bir apartmanın 1’inci katında çıkan yangında, 5’inci katta ailesiyle birlikte mahsur kalan 3 aylık Vedat Kılıç ile koronavirüs nedeniyle karantinada olan kadın, itfaiye ekipleri tarafından sepetli yangın merdiveniyle kurtardı.
Merkez Palandöken ilçesinde 6 katlı apartmanın 1’inci katında oturan Ömer Faruk Bayoğlu’na ait evde dün gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. İçerisi dumanla kaplanan binada alt katta oturanlar kapıdan çıkarıldı. Üst katta oturanlar ise mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, binanın 5’inci katında yaşayan Kılıç ailesinin 3 aylık bebeği ile yine aynı katta karantinada olan kadın, sepetli yangın merdiveniyle kurtarıldı. Vedat bebeğin ailesi ile diğer dairelerde oturanlar ise bir süre sonra kapıdan tahliye edildi. Ambulansta müdahale edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dumandan etkilenen kişilere de ambulansta oksijen tedavisi uygulandı.
Yangından annesi, babası ve kardeşiyle kurtulan Rabia Kılıç, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Rabia Kılıç, “Babam kapıyı açarak bağırdı. ‘Yangın çıktı’ dedi. Kardeşimi hazırlayıp çıktık. Bir daha yukarı çıkardılar. Komşumuzun evine girdik. Oradan sağ olsun bizi çıkardılar” dedi.
Kısa sürede söndürülen yangında evde hasar oluştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!