Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yangında zarar gören evleri onarıldı, eşyaları yenilendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen aile, belediyenin tadilattan geçirdiği, yardımseverlerin de yeni eşyalarla döşediği evlerine kavuştu. Nuran Şahin ile kızı Sevgi Çakır, yardım eli uzatan herkese teşekkür etti.
Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi 2654 Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 2’nci katındaki dairede 20 Ocak günü saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın sırasında balkona sığınan ‘Bafi’ ve ‘Minnoş’ adlı kediler, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Yangın sonrası harekete geçen Kepez Belediyesi evin tadilat ve boya işlemlerini yaparken, Antalya Yardımlaşma Platformu üyeleri ise eşya ihtiyacını karşıladı. Evlerine yerleşen Nuran Şahin ile kızı Sevgi Çakır, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. En kötü günlerinde belediyenin, gönüllülerin ve komşularının yanlarında olduğunu söyleyen Sevgi Çakır, “Kötü günlerimizde herkes yardıma koştu. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Zor durumda olan herkesin yardımına koştuklarını söyleyen Antalya Yardımlaşma Platformu sözcüsü Halit Mert ise “Demirören Haber Ajansı’ndan geçen haberi görünce hemen irtibata geçtik. Kısa sürede gönüllülerle evin tüm eksiklerini giderdik. Yüzlerinin güldüğünü görmek bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!