Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yavuz Bingöl, kısıtlamada denetim yapan polislere çorba dağıttı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TÜRK Halk Müziği’nin usta ismi Yavuz Bingöl, Bursa’da kısıtlama saatlerinde uygulama yapan polis ekiplerine çorba dağıttı.

Bursa’ya bir dizi ziyaret için gelen Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Yavuz Bingöl, kısıtlama saatlerinde denetim yapan polis ekiplerine çorba dağıttı. Bingöl, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile iş insanı Muhsin Şaşmaz tarafından yaptırılan çorbaları kontrol noktalarında görev yapan polis ekiplerine ikram etti.

Muhsin Şaşmaz’ın yol uygulaması yapan polis ekiplerine çorba dağıttığını basından takip ettiğini belirten Yavuz Bingöl, “Muhsin Bey benim arkadaşım. Kendisi yol uygulaması yapan polis ekiplerine çorba dağıttığını basından gördüm. Bunun üzerine telefonla aradım ve ‘Beraber dağıtalım’ dedim. Çok güzel bir uygulama. İnşallah her il ve ilçede böyle değerli iş adamlarımız çıkar. Saat 21.00’da sokağa çıkma yasağı başlıyor ama dışarıda görev yapan polisimiz askerimiz, izinli olanlarla zaman geçirip, kısa sohbet ve sıcak bir çorbayla buluşturuyoruz” dedi.

Organizasyona katıldıkları için Sanatçı Yavuz Bingöl, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür eden proje sahibi Muhsin Şaşmaz, “Kıymetli dostum Yavuz Bingöl’e teşekkür ediyorum. Bugün bu güzel organizasyonumuza ve benim heyecanıma ortak oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz iki aydır bu projeyi başlattık. Aslında amaç emniyet mensuplarımızın manevi anlamda yanında olmak ve bir bardak sıcak çorbayla onların içini ısıtmaktı” dedi.

Polis memurlarına ve uygulama noktalarından geçen sürücülere çorba ikram eden ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, polis ve sürücülerle bir süre sohbet etti. Bingöl, daha sonra polis memurlarına görevlerinde başarı dileyerek uygulama noktasından ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yavuz Bingöl çorba dağıtırken
-Yavuz Bingöl, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve İş İnsanı Muhsin Şaşmazla sohbet etmesi
-Yavuz Bingöl ve Muhsin Şaşmaz Röportaj
-Detaylar

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Mehmet İNAN /BURSA,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!