Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yaylada mahsur kalan 8 kişi, iş makinelerinin yolu açmasıyla kurtarıldı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramiz Kaan OKTAR/PAMUKOVA(Sakarya),(DHA) – SAKARYA’nın Pamukova ilçesi ile Kocaeli’nin Başiskele ilçesi sınırlarında bulunan İnönü Yaylası’nda kamp yapan 4 kişi ile yayla evinde mahsur kalan 4 kişilik aile, ekiplerin, yolu iş makineleriyle açması sonucu kurtarıldı.  
Sakarya’nın Pamukova ilçesi ile Kocaeli’nin Başiskele ilçesi sınırındaki İnönü Yaylası’nda yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 90 santimetreyi buldu. İnönü Yaylası’nın Pamukova ilçesi kısmında kalan bölgedeki kamp alanında kardan mahsur kalan ve yürüyerek Çilekli Mahallesi’ne ulaşmak isteyen Mısır uyruklu 4 kişi ile Kocaeli’nin Başiskele ilçesi tarafında kalan yayla evinde eşi ve 2 çocuğuyla mahsur kalan doktor E.C.’nin kurtarılması için ekipler çalışma başlattı. Pamukova Belediyesi’ne ait iş makineleri bölgeye sevk edildi. Yolları açan ekipler önce kamp alanından yürüyerek inen 4 kişiye daha sonra ise 4 kişilik aileye ulaştı. Belediye ekiplerince kurtarılan 8 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!