Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yeni sezon koleksiyonlarının stil kodu: Zamansız ve sıcak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Online alışveriş sitesi morhipo.com, markaların yeni sezon koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturduklarını duyurdu. Marka yeni sezon koleksiyonların stil kodunu, ‘zamansız ve sıcak’ diye tanımladı.

Markaları aynı çatı altında buluşturan Morhipo’da People by Fabrika ilkbahar-yaz sezonunda beyaz, camel ve haki renklerin ön plana çıktığı bir koleksiyon çıktığını açıkladı. Rahatlığın ve şıklığın öne çıktığı koleksiyonda poplin elbiseler, modern ve klasik stili bir araya getiren kemer detaylı, piliseli bol kesim kumaş pantolonlar, çabasız şıklığın anahtarı olan yaz aylarının gözdesi çiçek desenli elbiseler yer alıyor.

CANLI RENKLER, MODERN PARÇALAR

Sezona hakim olan canlı renkler, balon kollar ve göğüs detaylarıyla farklılaşan poplin elbiseler rahat şıklığın kurtarıcı parçası olurken, baharda romantik rüzgarlar estirecek fisto gömlek ve etek takımları zarif ve şık bir görünüm sunuyor. Retro desenli elbiseler ise zamansız şıklığı gözler önüne seriyor.

Açıklamanın devamında, “Mevsim geçişlerinde gardıropların vazgeçilmezi blazer ceketler, jean pantolonlar ile triko büstiyerler modern bir görünüm yaratıyor.  Cesur renklerin kullanıldığı pantolon-ceket takımlar da hem günlük giyimde hem de ofis kombinlerinde şıklığı canlı renklerle buluşturmak isteyenlerle buluşuyor. Binlerce markanın birbirinden çarpıcı 2021 İlkbahar-Yaz koleksiyonu parçalarına erişilebilir fiyatlarla ulaşmak için morhipo.com’u ziyaret edebilirsiniz” denildi.

 

Reklam Alanı

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!