Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yıldız Entegre Parke’den Yeni Modeller

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hayatımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz yaşam alanlarımızda estetik bir görünüm yakalamak, bu alanlarda daha keyifli bir yaşam sürdürmek için dekorasyonun önemi büyüktür. Duvar renginden eşyaların düzenine, modern dekorasyon tercihlerinden yer döşemesinin dokusuna kadar birçok detay bir bütün olarak mekanlarımızın ruhunu oluştururken, parke modelleri de dekorasyonun en önemli ve vazgeçilemez öğelerinden biridir.

Yıldız Entegre parke modelleri dayanıklılık, uzun ömürlülük, şıklık ve daha birçok önemli detay göz önünde bulundurularak üretilirken, kullanıcılarına da parke seçme ve döşeme konusunda mutlu bir deneyim sunuyor. Her tarza hitap edebilen parke modellerini doğadan aldığı ilhamla üreten Yıldız Entegre 80 ülkeye yaptığı ihracat ile ürünlerini nihai tüketici ile buluşturuyor.

 “VarioClic”, “TerraClick”, “SmartClick” ve “Soft Series” isimleriyle kategorize edilen Yıldız Entegre laminat parke modelleri, birçok çeşit renk ve desende üretilerek kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. 

Yıldız Entegre’nin resmi web sitesi olan www.yildizentegre.com üzerinden bütün detaylarıyla bu özel koleksiyonlara ulaşılabilirsiniz.

Ayrıca kalitesi ve hızlı uygulanabilirliği ile de ön plana çıkan Yıldız Entegre laminat parke modellerini daha yakından incelemek için Yıldız Entegre mobil uygulamasını telefonlarınıza indirerek birçok parke modeli ile mekanınızı saniyeler içerisinde kendi zevkinize uygun tasarlayabilirsiniz.

Yıldız Entegre Parke Modellerinin Teknik Özellikleri

Reklam Alanı

VarioClic Serisi:  Birçok renk seçeneği bulunan bu seri, hem evlerde hem de ofislerde her türlü dekorasyon seçeneği için uygun olarak tasarlanmıştır. Darbelere ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olan bu laminat parkeler, döşeme esnasında kolaylık sağlayacak 2G kilit sisteminin yanında 5G kilit sistemine de sahiptir. 8 mm. kalınlığındaki VarioClic parkeler 32. Sınıf AC4 parke kategorisinde değerlendirilmektedir.

TerraClick Serisi: Antibakteriyel yüzeye sahip, çizilmelere (mobilya ve koltuk tekerleği çiziği gibi problemlerin önüne geçer) ve yanıklara karşı dayanıklılığı olan, VarioClic serisi gibi birçok desen ve renk alternatifi bulunan TerraClick parkeler yaşam alanlarına farklı bir tarz katmaktadır. TerraClick kategorisi içerisinde  yer alan parke çeşitleri, hem kolay uygulanabilir olması hem de dayanıklı oluşuyla zemin dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadır.

SmartClick Serisi: Özellikle konut içi kullanımlarda zemin döşemesi konusundaki bütün beklentileri karşılayabilen bu seri, istediğiniz yer dekorasyonuna kavuşmanıza yardımcı olur. Oldukça enerjik ve dikkat çekici renk ve desenlere sahip olan Smart Click serisi, uygulama konusunda derzsiz uygulama özelliklerine sahip olup 6 mm. kalınlığa sahiptir. 

Soft Serisi: SmartClick serisi gibi derzsiz uygulanabilen, leke tutmaz özelliğinin yanı sıra çizilmeye, yanmaya, aşınmaya dayanıklı Soft Serisi Yıldız Entegre’nin başarılı laminat parke modelleri arasındadır. 7 mm. kalınlığa sahip olan bu seri, uygulandığı ortamda hem sıcak hem de dinamik bir hava oluşturur. Her mekana uygun renk ve desenleri barındıran Soft Serisi, 2G Click uygulama özelliklerine de sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!