Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yozgat’ta uzaktan eğitim için mobil uygulama

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT’ın Sorgun ilçesinde, Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi öğretmenleri, öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde ders içeriklerine daha kolay ulaşması için mobil uygulama geliştirdi.
Sorgun’da Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi öğretmenleri, uzaktan eğitim sürecinde kolay ders takibi ve okul duyuruları için öğrencilere yönelik mobil uygulama geliştirdi. Öğrenciler uygulamayla birlikte, uzaktan eğitimde kullanılan canlı derslere ve deneme sınavı sonuçlarına kolayca ulaşabiliyor.
Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Eren, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu içerikleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla böyle bir uygulama geliştirdiklerini söyledi. Eren, “Okulumuzun mobil uygulaması ‘MADFEN Mobil’ ile öğrencilerimiz ve velilerimiz, okulumuz hakkında bilgilere, haberlere ve duyurulara ulaşabildikleri gibi uygulamamız sayesinde uzaktan eğitimde kullanılan canlı sınıflara ve deneme sınavı sonuçlarına da ulaşabiliyorlar” dedi.
MADFEN Mobil’le, öğrencilerin EBA TV izleme imkanına da sahip olduğunu belirten Eren, “Ayrıca uygulamayı telefonuna kuran öğrenci ve velilerimiz düzenli gönderilen bildirimler sayesinde okulla ilgili duyurulardan sıcağı sıcağına haberdar olabiliyor” diye konuştu.
Okul öğrencilerinden Muhammed Emir ise, mobil uygulamadan çok memnun olduğunu, gelen bildirimler sayesinde okulla ilgili haber ve bildirimlerden anında haberdar olduklarını, ayrıca MADFEN TV ile katılamadıkları dersleri tekrar izleyebildiklerini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!