Reklam Alanı
Reklam Alanı

Zabıt katiplerinden, hukukçu Ramazan Arıtürk’e tepki

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ayşe Mine EĞÜZ/SİVAS, (DHA)- SİVAS Anadolu Büro Çalışanları Sendikası, katıldığı bir televizyon programında zabıt katipleri için kullandığı ifadeler nedeniyle hukukçu Ramazan Arıtürk’e tepki gösterdi.
Anadolu Büro Çalışanları Sendikası Sivas İl Temsilcisi Mehmet Yıldız ve zabıt katiplerinden oluşan grup adliye binası önünde açıklama yaptı. Sendika üyeleri hukukta yeni reform düzenini tartışmak üzere katıldığı bir  televizyon programına zabit katipleri için kullandığı küçümseyici ifadeler nedeni ile hukukçu Ramazan Arıtürk’e tepki gösterdi.
Anadolu Büro Çalışanları Sendikası Sivas İl Temsilcisi Mehmet Yıldız “Bir vakıf üniversitesinin hukuk fakültesinde öğretim üyesi olması nedeniyle eğitimci, avukatlık mesleğini icra ederek de hukukçu bir kimliğe sahip olan Ramazan Arıtürk’ün televizyon programında zabıt katiplerine yönelik olarak ‘Lise mezunları, sadece hakimin getir götürüne bakarlar’ şeklindeki sözleri Arıtürk’ün zabıt katipliği hakkında en ufak bir bilgisi olmadığını ortaya koymuştur. Bir zabıt katibinin lise mezunu olması, yaptığı işte başarısız olacağı veya vasıfsız olduğu anlamını taşımaz. Ramazan Arıtürk’ten adliyelerin bel kemiği olan bütün zabıt katipleri adına özür bekliyoruz. Yine bu hususta zabıt katiplerinin her önüne gelenin açıklamalarla ağızlarda sakız edilmesi ve zabıt katiplerinin sahipsiz olmadığının gösterilmesi açısından Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’ün de zabıt katiplerine sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi. 

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!