Reklam Alanı
Reklam Alanı

Zeytinburnu’nda inşaattaki paletler yandı itfaiye yoğun trafikten güçlükle ulaşabildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet YEŞİLMEN/ İSTANBUL, (DHA) – ZEYTİNBURNU’nda yapımı devam eden 4 katlı iş merkezinin içinde bulunan palet ve plastik atıklar yandı. Yoğun trafik nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
Yangın, saat 18.00 sıralarında Maltepe Mahallesi Siteyolu Sokak’ta  4 katlı iş merkezinin ikinci katında çıktı. Yapımı devam eden binadaki palet ve plastik atıklar bilinmeyen nedenle alev aldı. Yükselen alevler gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yoğun trafik nedeniyle olay yerine güçlükle ulaşabildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. 

“GİRDİĞİMİZDE ALEVLER YÜKSELİYORDU”
Yangını görenlerden Murat Koca, “Yaklaşık 10 dakika önce yangın başladı. İçeri girdiğimizde zaten alevler vardı. Boş bir alan orası zaten. İçeride paletler ve hurda yığınlarının olduğu yer var orada. Yangın çıkmaya başladı. Şu an itfaiye ekipleri, sağlıkçılar hepsi geldi. İtfaiye, yangını kontrol altına aldı. Yangını neden çıktığını henüz biz de bilmiyoruz. Girdiğimizde alev yükseliyordu. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ettiler” dedi.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!