Reklam Alanı
Reklam Alanı

Zirveye Aslan pençesi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Beşiktaş’ı devirdi, “Biz bitti demeden bitmez” dedi
Terim’in tercihi kazandı
Gedson farkını ortaya koydu
Arda’dan 4’üncü gol
Hedef 6’da 6

Serhan TÜRK/İSTANBUL, (DHA) – Galatasaray sezonun tamamlanmasına iki maç kalırken Beşiktaş galibiyetiyle muhteşem bir hava yakaladı.
Süper Lig’in 40’ıncı haftasında dün akşam Türk Telekom Stadı’nda ağırladığı rakibini 3-1’lik skorla geçen sarı-kırmızılılar, ikili averajda da siyah-beyazlılarla durumu eşitledi. Bu galibiyetle “Biz bitti demeden bitmez” diyerek rakiplerinin şampiyonluk hesaplarını değiştiren Galatasaray, ligdeki son iki maçını da kazanıp Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek.
TERİM’İN TERCİHİ KAZANDI
Teknik direktör Fatih Terim, kritik derbide sahaya sürpriz denebilecek hücum hattıyla çıktı. Babel, Falcao ve Onyekuru üçlüsü karşılaşma öncesi kafalarda soru işareti oluştursa da tecrübeli teknik adam haklı çıktı ve hem Babel hem de Falcao fileleri havalandırdı. Falcao 9, Babel ise bu sezonki 6’ncı resmi golünü kaydetti.
GEDSON FARKINI ORTAYA KOYDU
Atiba ve Josef ikilisine karşı ne yapacağı merakla beklenen Galatasaray’ın genç orta sahası Gedson Fernandes, başarılı bir performans ortaya koyarak galibiyette önemli rol oynadı. İlk golün asistini yapan Portekizli futbolcu girdiği 15 ikili mücadelenin 10’unu kazanarak fizik kalitesini ortaya koydu.
ARDA’DAN 4’ÜNCÜ GOL
Galatasaray kaptanı Arda Turan da Beşiktaş karşısında skoru belirleyen isim oldu. Tecrübeli futbolcu, Sivas, Göztepe ve Trabzonspor’un ardından Beşiktaş ağlarını da havalandırarak bu sezonki 4’üncü golünü kaydetti.
HEDEF 6’DA 6
Fraport TAV Antalyaspor galibiyetiyle başlayan seride ardından İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş’ı mağlup eden sarı-kırmızılılarda hedef 6’da 6 yapmak. Galatasaray son iki maçta Yukatel Denizlispor ve Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

(FOTOĞRAFLI)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!