Reklam Alanı
Reklam Alanı

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Güner, kentteki mutasyonlu vaka sayısını açıkladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, kette 16 kişide mutasyonlu virüs vakasının görüldüğünü açıkladı. Güner, tedbirin elden bırakılmaması gerektiğine dikkat çekerek vatandaşlara uyarıda bulundu.
Türk Kızılay Zonguldak Şubesi tarafından Atatürk Devlet Hastanesi’ne iki solunum cihazı bağışında bulunuldu. Solunum cihazlarının tesliminde konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, kent genelinde 16 kişide mutasyonlu virüs vakasının görüldüğünü söyledi. Dr. Güner, vatandaşların tedbiri elden bırakmaması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Bakanlık, artık rakamları haftalık açıklayacak. Yerelden rakam verilmesi istenmiyor ama, valimiz de zaman zaman açıklamalar yapacaktır. Mutasyonlu vakalar ilimizde de görüldü. Yaklaşık 16 tane vaka oldu. Bu durum işin ciddiyetini bize gösteriyor. Vakalar azalınca biz toplum olarak biraz rahatladık, gevşedik. Nisan ayındaki, aralık ayındaki ciddiyete tekrardan dönülüp, aralık ayındaki gibi çok yüksek bir değere yükselmeden almak zorundayız.”
Dr. Güner, herkesin üzerine düşen görevi yapmasıyla normal sürece geçilebileceğini ifade ederek, “Artık normale geçişte iller kendi içlerinde bunu yapacağı için artık herkes kendi kararını vereceği için sayıları azaltıp artık bizim de il bazında normale geçmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Burada hepimize görev düşüyor. Bu sayıları azaltmak hepimizin elinde.” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!