Reklam Alanı
Reklam Alanı

Zorla taksiye bindirdikleri genci gasbeden 7 şüpheli yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa ERCAN/MERSİN,(DHA)- MERSİN’de zorla taksiye bindirdikleri A.G.’nin (19) silah zoruyla cep telefonunu ve 1500 lirasını gasbeden 7 kişi yakalandı.
Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde önceki gün  K.U. ve M.M.E. ile alacak verecek meselesini konuşmak için buluşan A.G.’nin yanına tanımadığı bir grup geldi. Bu sırada şüphelilerden biri, A.G.’nin bacağına tabanca dayayarak vurmakla tehdit etti. Şüpheliler A.G.’nin 1500 lirasını, kimliğini ve cep telefonunu gasbettikten sonra A.Y.’nin kullandığı taksiye bindirerek kaçırmaya çalıştı. Çevrede devriye görevi yapan polis ekipleri durumu fark ederek taksiyi durdurmak istedi. Kovalamaca sırasında taksi kaza yaptı. Şüpheliler araçtan kaçarken A.G. kurtarıldı, taksi şoförü A.Y. gözaltına alındı.
A.G.’nin şikayeti üzerine çalışma yapan polis ekipleri, şüphelilerin kimliğini, kaçış güzargahlarını ve adreslerini belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, K.U., M.M.E., M.C.C., H.Y., C.A. ve S.B.Y.’yi saklandıkları adreslerde gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!