Reklam Alanı
Reklam Alanı

Fenerbahçe’de Caner Erkin ve Dimitris Pelkas idmanda yer aldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa AKIN / İSTANBUL,(DHA) –  

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Gençlerbirliği ile mücadele edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli ekipte disiplinsiz hareketleri sebebiyle ayrı çalışan Caner Erkin, antrenmanda takımla birlikte yer aldı. Ayrıca 2 gün dinlendirilen Dimitris Pelkas da antrenmana çıktı.
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki idmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman koordinasyon çalışmaları ile sürdü. Pas çalışmaları ile devam eden idmanın basına kapalı bölümünde ise taktik antrenman yapıldı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Mesut Özil’in tedavisine devam edilirken, Sinan Gümüş bireysel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Belinde fıtık bulunan Sadık Çiftpınar ise idmanda yer almadı.
PELKAS TAKIMLA ÇALIŞTI
Sarı-lacivertlilerde İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Dimitris Pelkas’ın 2 günlük dinlenme süreci sona erdi. Pelkas, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarında takımla çalışmalara başladı.
CANER ERKİN AFFEDİLDİ
Fenerbahçe’de Göztepe maçından sonra disiplinsiz hareketleri sebebiyle takımdan ayrı çalışmasına karar verilen Caner Erkin, Gençlerbirliği hazırlıklarına katıldı. Ligde Trabzonspor ile Antalyaspor karşılaşmalarında yer alamayan tecrübeli futbolcu için yapılan görüşmenin ardından yeniden takımda yer almasına karar verildi. Caner Erkin bugün Gençlerbirliği maçı hazırlıklarında takımla çalışmalara katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Caner Erkin’in görüntüleri
-Pelkas’ın görüntüleri
-Erol Bulut detayları
-İdmandan detaylar 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!