Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- TERÖR ÖRGÜTÜ DHKP-C’NİN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU YAKALANDI

Ali Çağlar TINBEK / İstanbul,(DHA)- TERÖR örgütü DHKP-C’nin sözde Türkiye sorumlusu Y.K. ile “Sözde Memur Yapılanması” sorumlusu olduğu iddia edilen Y.G.A. yakalanarak gözaltına alındı. DHKP-C’nin sözde Türkiye sorumlusu olduğu bildirilen Caferi Sadık Eroğlu’nun Şubat ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Y.K.’nın görevlendirildiği belirtildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince koordineli olarak, terör örgütü DHKP-C’ye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen Y.K. ile “memur yapılanması” sorumlusu olduğu kaydedilen Y.G.A.  gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre; 1992’den itibaren defalarca yakalanıp tutuklanan yaklaşık 19 yıl cezaevinde kalan ve cezaevinde terör örgütünün organizesinde açlık grevi eylemlerine katılan, en son Ağustos 2020’de yakalandıktan sonra serbest kalan ancak son operasyonda ele geçirilen dijital verilerde sözde Türkiye sorumlusu olduğu anlaşılan Y.K.  gözaltına alındı.  Ayrıca 2000 yılından itibaren 3 defa cezaevine giren ve aynı şifreli dokümanlarda “Memur Sorumlusu” olduğu anlaşılan Y.G.A. da  saklandığı hücre evinde gece saatlerinde yakalandı. DHKP-C’nin sözde Türkiye sorumlusu olduğu bildirilen Caferi Sadık Eroğlu’nun Şubat ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Y.K.’nın görevlendirildiği ifade edildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Görüntü Dökümü:
————
-Zanlıların sağlık kontrolü görüntüsü
-Genel ve detaylar 

===============================

2- İSTANBUL MERKEZLİ 25 İLDE FETÖ OPERASYONU: ÇOK SAYIDA GÖZALTI  

Reklam Alanı

Haber-Ali Çağlar TINBEK Kamera-Soner HASIRCIOĞLU-Buğra AKAY-Çağrı ÇALIŞKAN İstanbul DHA
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 25 ilde 115 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 25 ilde 115 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Polis ekipleri, tarafından bu gün gece saatlerinde başlatılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. 25 ilde operasyonlar sürerken, gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Öte yandan, operasyon kapsamında İstanbul’da bulunan 3 ayrı adrese baskın düzenlendi. Adreslerde birisi Bahçelievler’de bulunan Hürriyet Mahallesi Ceylan 1 Sokak’taki 5 katlı apartmanın 3’üncü katında bulunan daireye baskın düzenlendi. Baskında bir kişi gözaltına alındı. Operasyonun kapsamında Tuzla Şifa Mahallesi’nde bulunan iki ayrı adrese operasyon düzenlendi. Baskında adreste bulunan bir kişi gözaltına alınırken bir diğer adreste ise şüphelinin evde olmadığı öğrenildi. 
Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Görüntü dökümü:
————-
-Adreste bulunan zanlıların gözaltına alınması görüntüsü
-Binaya giren polis ekiplerinin görüntüsü
-Zanlıların ekip otosuna bindirilme görüntüsü
-Genel ve detaylar

30.03.2021 – Haber Kodu : 210330010

=========================

3- İSTANBUL’DA HELİKOPTER DESTEKLİ UYUŞTURUCU OPERASYONU

Haber-Kamera: Çağrı ÇALIŞKAN-Murat SOLAK / İstanbul(DHA)
İstanbul’da sabah saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik çok sayıda adrese helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları uzun süreli teknik ve fiziki takibin sonucunda kimliklerini belirledikleri uyuşturucu satıcılarını yakalamak için harekete geçti. Sabah saatlerinde eş zamanlı olarak çok sayıda adrese Özel Harekat ekiplerinin desteğinde operasyon yapıldı. 
Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Samet Sokak üzerine bulunan iki adrese de operasyon kapsamında baskın düzenlendi. Operasyona Pars isimli Narkotik Köpeği de katılırken polis helikopteri havadan destek verdi.  Adreste yapılan aramanın ardından bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Görüntü Dökümü:
———-
-Polis Özel Harekat ekiplerinden görüntü 
-Narkotik köpeği Pars’ın evde arama yapması
-Gözaltına alınan kişinin binadan çıkışı 
-Gözaltına alınan kişinin araca bindirilmesi
-Polis helikopterinden görüntü
-Şüphelilerin sağlık kontrolünden geçirilmesi
-Genel ve detay görüntüler

30.03.2021 – Haber Kodu : 210330015

============================

4- ÜMRANİYE’DE BİNANIN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK-Murat KORKMAZ/ İstanbul DHA
Ümraniye’de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde bulunan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, araçlar vinç yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi Tütengil Sokak üzerinde meydana geldi. 14 katlı bir binanın istinat duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Sokak üzerinde park halinde bulunan 4 araç ise bahçe boşluğuna düştü. Çökmenin etkisiyle binanın giriş katındaki 2 dairede hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, olayda şans eseri yaralı ve can kaybı olmadı. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı. Olay yerine çağrılan vinç yardımıyla bahçe boşluğuna düşen araçlar çıkarıldı. Zarar gören daireler zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Çöken istinat duvarı havadan da görüntülendi.
Bir araç sahibi, “Haberlerde gördüğümüz şey bugün başımıza geldi. Korkunç bir ses geldi. Ben pencereden bakana kadar birçok insan aşağıda toplanmıştı. Aracı o şekilde görünce çığlık attım. Eşim de işteydi hemen onu aradım. Oradan gelene kadar biraz zaman aldı. Yine de mümkün mertebe az bir zararla çıkardılar sağ olsunlar” diye konuştu. 
Evi zarar gören Özcan Şahin, “Oturuyordum sandalyede. Bir günde ‘güm’ diye bir ses geldi. Bir şey oldu zannettik, ev bu şekli aldı. İstinat duvarı çökmüş o sebepten dolayı böyle oldu. Bayağı bir korku yaşadık. 3 yaşında yeğenim vardı o da bayağı korktu. Bir anda deprem oluyor korkusuyla yüzleştik. Ama herhangi bir sorun yok.” dedi.

Görüntü Dökümü
————
-Çöken istinat duvarı
-Binadan görüntü
-Bahçe boşluğuna düşen araçlar
-Araçların çıkarılması
-Bir araç sahibi ile röp
-Daire sahibi Özcan Şahin ile röp
-Zarar gören daireden görüntüler
-Olay yerindeki polis ekipleri
-Genel ve detay

29.03.2021 – 19.47 Haber Kodu : 210329213
29.03.2021 – 20.02 Haber Kodu : 210329215
29.03.2021 – 20.48 Haber Kodu : 210329216

======================

5- ÜMRANİYE’DE İSTİNAT DUVARININ ÇÖKTÜĞÜ ANLAR KAMERADA

Alper KORKMAZ / İSTANBUL DHA
Ümraniye’de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde bulunan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Duvarın çökmesiyle araçların düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokakta bir hafif ticari aracın geçtiği ve o sırada çökme meydana geldiği görülüyor. Çökmeyle birlikte sokak üzerindeki araçların boşluğa düştüğü ve ardından vatandaşların sokağa döküldüğü kameraya yansıyor.

Görüntü Dökümü:
———–
Güvenlik kamera görüntüleri
-Hafif ticari aracın sokaktan geçmesi
-Çökmenin meydan gelmesi
-Araçların boşluğa düşmesi
-Vatandaşların sokağa dökülmesi
  
30.03.2021 – 01.26 Haber Kodu : 210330001

=================================

6- BÜYÜKÇEKMECE’DE MISIRLI İŞ ADAMININ LÜKS VİLLASINDA YANGIN: 2 YARALI

Ersan SAN / İSTANBUL DHA
Büyükçekmece’de bir sitede bulunan Mısırlı iş adamına ait 3 katlı lüks villanın 3’üncü katında yangın çıktı. Yangında mahsur kalınca balkondan yere atlayan Mısırlı iş adamı ile yanındaki kadın yaralandı. Yangın söndürülürken, yaralılar hastaneye götürüldü.
Yangın, dün saat 17.30 sıralarında Karaağaç Mahallesi’nde bulunan bir sitenin içindeki 3 katlı lüks villada çıktı. Elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangında villanın sahibi Mısırlı Ahmet Omar ile yanındaki Irina Rodenkov mahsur kaldı.
Alevlerin yükselmesiyle paniğe kapılan Omar ve Rodenkov, balkondan atlayarak yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Hafif yaralanan Omar ile Rodenkov sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Görüntü Dökümü:
————–
-Yaralılardan görüntüler
-Yangından görüntüler
-Ekiplerin müdahalesi
-Yaşanan hareketlilik

29.03.2021 – 19.45 Haber Kodu : 210329205

===============================

7- BAŞAKŞEHİR’DE SANAYİ SİTESİNDE YANGIN 

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU – Buğra AKAY / İstanbul,(DHA) 
Başakşehir’de bulunan Aykosan Sanayi Sitesi’nde ayakkabı malzemeleri üretimi yapan bir firmada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken iş yerinde hasar oluştu.

Yangın Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi’nde gece saat 00.30 sıralarında çıktı. Edinilen bilgiye göre, Aykosan Sanayi Sitesi içinde bulunan ayakkabı malzemeleri üretimi yapan bir firmadan dumanların yükseldiğini gören çalışanlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Polis ekipleri önlem alırken, sağlık ekiplerinin de hazır beklediği görüldü. Bu sırada firmada çalıştığı öğrenilen çalışanların dışarı çıktıkları görüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken iş yerinde hasar meydana geldi. İtfaiye yangının çıkış sebebini araştırırken, yangınla ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü Dökümü:
—————————-
– Yangının çıktığı iş yeri 
– İtfaiye ekiplerinin müdahalesi 
– Dışarıda bekleyen çalışanların görüntüsü
– Polisin önlemi 
– Sağlık ekiplerinin beklemesi
– Genel ve detaylar

30.03.2021 – 02.05 Haber Kodu : 210330007

===========================

8- EYÜPSULTAN D-100 KARAYOLU’NDA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Haber-Kamera: Şahin BOZKURT/İSTANBUL,(DHA)
Eyüpsultan D-100 Karayolu’nda başından yaralı şekilde yerde yatan bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Olay Eyüpsultan D-100 Karayolu Haliç istikameti Edirnekapı metrobüs durağının yakınında dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu’ndaki sürücüler, birinin kanlar içinde yerde yattığını gördü. Sürücüler, otomobillerini sağ şeride çekerek, yaralının yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayı görenlerden bazıları, sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar yerdeki yaralıya kalp masajı yaptı. Ambulansa alınan yaralıya bir süre daha kalp masajı yapıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan kişi, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölen kişinin cesedi morga kaldırıldı. Olay yerine gelen Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu. D-100 Karayolu’nda hayatını kaybeden kişinin nasıl öldüğü polis tarafından araştırılıyor.

“ÜST GEÇİTTEN ATLADI DİYORLAR”
Yerdeki yaralıyı görüp duran sürücü, “Yoldan geçerken bir kalabalık gördük. Sonra da yerde yatan birini gördük. Bir şey var mı diye bakmak için otomobili kenara çektim. Baktığımda durum buydu. Nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Ben sadece yerde yatarken gördüm. Üst geçitten atladı diyorlar” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
—————
-Yerde yatan kişiye kalp masajı
-Ambulansa alınması
-Sağlık ekipleri
-Polis ekipleri
-Sürücüyle röp.
-Genel ve detay görüntü

30.03.2021 – 02.27 Haber Kodu : 210330008

==============================

9- ÜSKÜDAR VE ATAŞEHİR’DE ÇOK SAYIDA EVE GİREN HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Ali Çağlar TINBEK / İstanbul,(DHA)
Üsküdar ve Ataşehir’de üç ayrı evden hırsızlık yapan üç şüpheli, Beyoğlu’nda kaldıkları otelde yakalandı. Hırsızlık zanlıların apartmana giriş ve çıkış görüntüleri güvenlik kameralarına yansırken, 3 hırsızlık şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ
Üsküdar ve Ataşehir’de 16 Mart ve 23 Mart tarihleri arasında, 3 ayrı adresten hırsızlık ihbarı alan polis ekipleri harekete geçti. Adreslerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipleri şüphelileri tespit eder etmez operasyon başlattı. 
Beyoğlu’nda bir otele yapılan baskında hırsızlık şüphelileri M.K. (25), A.K. (24) ve M.Y. (21) gözaltına alındı. 

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan şüphelilerden A.K.’nin 19, M.K.’nin 13 ve M.Y.’nin 5 ayrı suçtan dosyalarının olduğu tespit edildi.  Şüpheliler tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Görüntü dökümü
————-
-Zanlıların apartmana giriş görüntüsü
-Zanlıların hırsızlık sonrasında çıkış görüntüsü
-Zanlıların kiralık olarak kullandıkları araç ile uzaklaşma görüntüleri
-Genel ve detayar

===================================

10- KAVACIK TEM OTOYOLU’NDA KAMYONET ALEV ALEV YANDI
Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ- Gamze ŞİMŞEK-Cengiz ÇOBAN/ İstanbul DHA 
Kavacık TEM Otoyolu’nda seyir halinde ilerleyen bir kamyonette yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, araç kullanılmaz hale geldi.
Kavacık TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halinde ilerleyen Emrah Erdoğan’ın kullandığı 34 NN 8877 plakalı kamyonette dün saat 21.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bayrampaşa’dan aldığı maske kolilerini Pendik’e götüren Erdoğan, Molla Gürhani Viyadüğüne geldiğinde araç alev aldı. Erdoğan ve yanındaki arkadaşı maske dolu kolileri yanmaktan son anda kurtardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılmaz hale geldi. Kamyonetin alev alev yandığı anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına ve İBB trafik kameralarına yansıdı. 

Görüntü Dökümü
———–
-Alev alev yanan kamyonet(cep telefonu kamerası)EK
-İBB kamerasına kaydedilen görüntüler 
-Kullanılmaz hale gelen araç 
-Olay yerindeki İtfaiye ekipleri
-Kurtarılan maske dolu koliler
-Genel ve detay 

29.03.2021 – 00.05 Haber Kodu : 210329227
30.03.2021 – 01.54 Haber Kodu : 210330004

===============================

11- TAKSİM’DE CEBİNDEKİ TELEFONU ÇALARKEN YAKALADIĞINI İDDİA ETTİĞİ KİŞİYLE KAVGAYA TUTUŞTU

Ersan SAN-Cemil ÖZDEMİR/İSTANBUL (DHA)
Taksim’de cebindeki telefonu çalmaya çalışan kişiyi yakaladığını iddia eden Mahmut Öztürk ile şüpheli arasında kavga çıktı.  
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Taksim’de meydana geldi. İddiaya göre, İstiklal Caddesi’nden cep telefonuyla konuşarak, yürüyen Mahmut Öztürk’ü bir kişi takip etmeye başladı. Taksim Meydanı’na geldiğinde telefonu kapatarak pantolonun arka cebine koyan Mahmut Öztürk’ün yanına yanaşan şüpheli, telefonu çalmaya çalıştı. Durumu fark eden Öztürk İle şüpheli arasında arbede yaşandı. Olayı gören polisler kavgayı ayırdı. 
Mahmut Öztürk, “Yanımda geçerken elini cebime atmaya çalıştı. Ben de fark edip yüzünden ittim. Geldi direkt bana saldırdı” dedi.
Polis ekiplerinin götürdüğü şüpheli, tehditler savurarak Mahmut Öztürk’e tekrar saldırmaya çalıştı.

Görüntü Dökümü
————
-Mahmut Öztürk ile şüpheli arasındaki arbede
-Polis ekiplerinin ayırması
-Şüphelinin polis aracına götürüldüğü sırada Mahmut Öztürk’e saldırmaya çalışması
-Genel ve Detaylar

29.03.2021 – 20.58 Haber Kodu : 210329219

===================================

12- ARNAVUTKÖY’DE FECİ KAZA: KAMYON İLE DUVAR ARASINDA KALAN ŞOFÖR ÖLDÜ 

Taylan ERGÜN/İSTANBUL DHA
Arnavutköy’de, freni boşalarak durmayınca atladığı kamyon ile mezarlık duvarı arasında kalan şoför feci şekilde can verdi. Kaza yerine gelen şoförün yakınları sinir krizleri geçirdi. Ölen kamyon şoförünün yakınları kaza yerinde sinir krizleri geçirdi.
Kaza, dün saat 15.00’te Arnavutköy Milli Egemenlik Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 41 RL 291 plakalı hafriyat kamyonunun şoförü M. Z. Balkaya (49) seyir halindeyken aracın freninin patladığını fark etti. Şoförü bunun üzerine durmayan kamyondan dışarı atladı. Şoför, kamyon ile mezarlık duvarı arasında kaldı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, şoförün hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerine gelen şoförün yakınları sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemenin ardından cenaze hastane morguna kaldırıldı.

“DÖRTLÜLERİ YAKIP KORNA ÇALARAK MİLLETİ UYARDI”
Kamyonun freni patlayınca şoförün panik yaptığını söyleyen bir görgü tanığı, “Frenin boşaldığını anlayınca yukarıdan aşağıya doğru korna basarak milleti uyarmaya çalıştı. Ben de hemen arkasından otomobilimle geliyordum. Anlayınca ben de dörtlülerimi yaktım. Kapıyı açtı inmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Sonra bir daha kapıyı açtı, panik yaptığı belliydi zaten. Tam bu noktaya gelince direksiyonu bıraktı. Direksiyonu bırakınca da kamyon sola kaydı ve duvara çarptı.  Şoför de duvarla kamyonun kapısı arasında kaldı. Talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Ölen şoförün yakınlarının sinir krizi geçirdiği anlar
-Görgü tanığı ile röp.
-Polisin olay yeri incelemesi
-Kazaya karışan kamyonun görüntüsü

29.03.2021 – 17.45 Haber Kodu : 210329190

===========================

13- “ZAFER MEDYA ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU

Murat DELİKLİTAŞ-İdris TİFTİKÇİ/İstanbul, (DHA)
Toplumsal Siyasal Uluslararası Çalışma Merkezi(İSBAM) tarafından düzenlenen ‘Zafer Medya Ödülleri’ sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı muhabiri Alparslan Çınar da ödüle layık görüldü. 
Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaşta, Karabağ bölgesindeki etkin çalışmaları nedeniyle İSBAM tarafından ‘Zafer Medya Ödülleri’ne layık görülen gazeteciler törenle ödüllerine kavuştu. Şişli’de bir otelde gerçekleşen törende, saygı duruşunun ardından Türk ve Azerbaycan milli marşları okundu. İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli, Azerbaycan’ın verdiği savaş sırasında yanında olmaları nedeniyle gazetecilere teşekkür etti. 
Adıgözelli “Son sözü Azerbaycan ordusu söyledi. Kardeş Türkiye bir bütün olarak, medyası olarak, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türk ordusu ve milleti Azerbaycan’ın yanında olduğunu gösterdi. Türk basın mensuplarının emeğini dile getirmek istiyorum. Sizin Gence’nin vurulma anında gösterdiğiniz fedakarlık Azerbaycan halkının aklından çıkmayacak” dedi. 
Konuşmaların ardından aralarında Demirören Haber Ajansı muhabiri Alparslan Çınar, CNN Türk muhabirleri Fulya Öztürk ve Enver Kaplan’ın bulunduğu çok sayıda gazeteciye ödülleri takdim edildi.

Görüntü Dökümü 
—————–
– Milli Marşların söylenmesi 
– Ödül Töreni 
– Ödüllerin dağıtılması 
– Genel ve Detaylar 

29.03.2021 – 22.42 Haber Kodu : 210329226

===========================
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!