Reklam Alanı
Reklam Alanı

“Cumhuriyet’in 100. Yılında Tarım” Paneli Yoğun Katılımla Son Buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Üniversitemiz ve Düzce Belediyesi iş birliğinde düzenlenen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Tarım” adlı panelin 2. oturumu Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Panele; Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Ali Dilber, Düzce Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Ayfer Yüksel, Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, Düzce İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Hüseyin Dikmen, Düzce Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu, Düzce Tarım Kadın Kooperatifi Başkanı Sibel Gün Çabuk, Düzce’de faaliyet gösteren kamu ve özel kurum temsilcileri ile tarım üreticileri katılım gösterdi.

Düzce Milletvekili ve Ak Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in mektubunun okunması ile başlayan panelde açılış konuşması yapan Düzce Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu Başkanı Sibel Gün Çabuk; kurdukları kooperatifin 4 yılda önemli işler başardığını söyledi. Düzce’nin üretici kadınlarıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Çabuk, üreten tüm kadınların yanında olduklarını ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş ise; Düzce Belediyesi önünde kurulan Tarım Sokağı’nın önemine değinerek, bu sokakta Düzce’de neler üretildiğinin gösterime sunulduğunu, tüm katılımcıların da burayı gezmeleri gerektiğini vurguladı. Panelin yararlı olacağını ifade eden Altıntaş, panelde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Ali Dilber yaptığı konuşmasında; ziraatın ve tarımın önemine değinerek, toprağa alın teri döken tüm üretici çiftçilere, verdikleri emek için teşekkür etti. Panelin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Dilber, katılım sağlayan herkese de teşekkür etti.

Gerçekleştirilen açılış konuşmalarından sonra panel; Düzce İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Hüseyin Dikmen, Düzce Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu, Düzce Tarım Kadın Kooperatifi Başkanı Sibel Gün Çabuk, Düzce Nilüfer Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Selma Demirel, Düzce Valiliği İl Özel İdaresi Proje Müdürü Musa Zeki, Düzce Beltur Genel Müdürü Erdem Yılmaz, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Onur Çorak, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Osman Avcı, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Gülden Ak, Düzce Ticaret Odası Proje Ar-Ge Birim Başkanı Engin Çavuş ve tarımda çalışan üretici kadınlar sunumları ile son buldu.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!