Reklam Alanı
Reklam Alanı

A Milli Takım kalesini gole kapattı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – A Milli Takım, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda oynadığı 10 maçın 8’inde kalesini gole kapatarak, 55 ülke arasında birinci oldu. Türkiye ayrıca, FIFA Dünya Sıralaması’nda ilk sırada yer alan Belçika ile birlikte 3 golle EURO 2020 elemelerinde en az gol yiyen takım unvanını aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre; EURO 2020 hazırlıklarını Antalya’da sürdüren A Milli Takım, eleme grubunda oynadığı 10 maçın 8’inde gol yemeyerek elemelere katılan 55 ülke arasında ilk sırada yer aldı.
Ay Yıldızlılar yine eleme sürecinde FIFA Dünya Sıralaması’nda ilk sırada yer alan Belçika ile birlikte 3 golle EURO 2020 elemelerinde en az gol yiyen takım olarak ön plana çıktı.
Ayrıca A Milli Takım tarihinde ilk kez galibiyet ve mağlubiyet sayılarında eşit durumda. Oynadığı 589 maçın 224’ünü kazanan Türkiye, 224’ünü ise kaybetti. Ay Yıldızlıların oynadığı 141 maç berabere sonuçlandı.
Toplamda 785 gol atan Türkiye, kalesinde 842 gol gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!