1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Afyonkarahisar’da durdurulan 3 araçtan 99 kaçak göçmen çıktı

Afyonkarahisar’da durdurulan 3 araçtan 99 kaçak göçmen çıktı

featured
service

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR’da durdurulan 3 araçta, Bangladeş ve Pakistan uyruklu 99 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken, 5 kişi de tutuklandı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 Kasım günü yapılan denetimlerde, kente giriş yapmak isteyen, kaçak göçmenleri taşıdığı değerlendirilen üç araç durduruldu. Araçlarda bulunan 4 şüpheli ile üzerlerinde kimlik ve kimlik yerine geçen herhangi bir belge olmayan 22’si çocuk Pakistan ve Bangladeş uyruklu toplam 99 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca olayla bağlantısı bulunan 1 şüpheli de Uşak’ta yakalandı.
Kaçak göçmenleri taşıyan R.Ş., T.V., İ.Y., S.V. ve E.B., gözaltına alındı. 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Araçlara ve 20 bin 165 TL paraya el konulurken haklarında idari işlem yapılan 99 kaçak göçmen, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!