Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altay’da yeniler hazır değil

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) – SPOR Toto 1’inci Lig’de lider Giresunspor’u deplasmanda yenerek moral bulan Altay, pazar günü evinde oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başlarken, Teknik Direktör Osman Özköylü ara transfer döneminde takıma dahil olan oyuncuların tam anlamıyla hazır olmadığını dile getirdi. Başta Poko olmak üzere devre arasında alınan futbolcuların maç eksiği olduğunu belirten Osman Özköylü, “Kaleci Stachowiak, Cebrail, Deniz, İlhan, Mehmet Erdem, Murat, Zeki ve Mossoro da ilk yarıda fazla maç oynamamışlar. Yüzde 100 hazır değiller. Poko ekim ayından beri maça çıkmamış” diye konuştu.
Deneyimli teknik adam, “4-5 ay takımla idman yapmayan oyuncunun bir anda maç oynama seviyesine gelmesi mümkün görünmüyor. Süreci özel antrenörle devam ettirmeye çalışıyoruz. Fiziksel olarak takımın gerisindeler. Onları kullanma noktasında temkinli davranıyoruz. Belki Tuzlaspor maçı öncesi U19 takımımızla bir hazırlık maçı yapabiliriz. Bazı oyuncular hiç oynamamış, bazıları 3-5 maç oynamış, bu bizim için handikap. Zorlu maçlara çıkıyoruz. İlk yarıyı maç yaparak geçirmiş, daha hazır oyuncuları ön planda tutmaya çalışıyoruz. Keşke hazır olsalar. İlerleyen haftalarda takıma katkı yapacaklarını düşünüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!