Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Akar’dan Yunan mevkidaşına Ankara daveti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BRÜKSEL, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ve İspanya Savunma Bakanı Margarita Robles ile ayrı ayrı görüştü. Akar, Yunan mevkidaşına Türkiye ve Yunanistan arasında güven ve güven artırıcı önlemler çerçevesinde Ankara’da yapılması toplantı için Yunan heyetin beklendiğini söyledi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Karargahı’nda çeşitli görüşmelerde bulundu. Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos ile bir araya geldi. Savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulan ikili görüşmede, Bakan Akar tarafından, Türkiye ve Yunanistan arasında güven ve güven artırıcı önlemler çerçevesinde Ankara’da yapılması planlanan dördüncü toplantı için Yunan heyetin beklendiği ifade edildi.
İSPANYOL MEVKİDAŞIYLA DA GÖRÜŞTÜ
Bakan Akar, İspanya Savunma Bakanı Margarita Robles ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye- İspanya 7’nci Hükümetlerarası Zirvesi öncesinde savunma, güvenlik ile savunma sanayinde iş birliği konularındaki hazırlıklar ele alındı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!