Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Kasapoğlu’ndan Beşiktaş’a kutlama

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 59’uncu Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fraport-TAV Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek kupayı kazanan Beşiktaş’ı tebrik etti.
Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan Türkiye Kupası Finali’nde Fraport-TAV Antalyaspor’u yenerek kupaya uzanan Beşiktaş için bir tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“59’uncu Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde, Fraport-TAV Antalyaspor’u mağlup ederek kupayı 10’uncu kez müzesine götüren Beşiktaş’ı kutluyorum. Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunun ardından Türkiye Kupası’nı da kazanarak çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş’ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular olmak üzere, teknik heyeti, kulüp yönetimini ve siyah beyazlı camiayı bir kez daha tebrik ediyor, finalde gösterdiği mücadeleden dolayı Fraport-TAV Antalyaspor’u da kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!