Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beşiktaş ve Antalyaspor PFDK’ya sevk edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası finalindeki saha olayları ve talimatlara aykırı hareketler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Ayrıca, Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da aynı karşılaşmadaki sportmenliğe aykırı hareketi, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve hakareti nedeniyle PFDK’ya sevkine karar verildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler şöyle:
“1- FRAPORT-TAV ANTALYASPOR Kulübü’nün 18.05.2021 tarihinde oynanan FRAPORT-TAV ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki ‘saha olayları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,
FRAPORT-TAV ANTALYASPOR Kulübü Başkanı MUSTAFA YILMAZ’ın aynı müsabakadaki ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca, müsabaka sonrası medyaya yapmış olduğu ‘sportmenliğe aykırı açıklamaları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca ve ‘hakareti’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 19.05.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.
2- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 18.05.2021 tarihinde oynanan FRAPORT-TAV ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki ‘saha olayları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!