Reklam Alanı
Reklam Alanı

Brezilya’daki uyuşturucu operasyonunda can kaybı 27’ye yükseldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Brezilya, (DHA)- Brezilya’nın Rio De Janerio kentindeki bir metro istasyonunda uyuşturucu çetesi ile polis arasında çıkan çatışmada hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi. 

Brezilya’nın kalabalık kentlerinden Rio De Janerio’da Triagem Metro İstasyonu yakınında polis ile uyuşturucu çetesi arasında çıkan silahlı çatışmada can kaybı 27’ye çıktı.Polisin katıldığı operasyonda çıkan çatışmada ölenlerden birinin polis olduğu açıklandı. Yerel medya ,çatışma sırasında metro vagonunda bulunan 2 yolcunun yaralandığını kaydetti. 

4 YIL SONRAKİ EN FAZLA CAN KAYBI

Brezilya polisinin bu operasyondaki can kaybı, 2016’dan bu yana bir polis operasyonunda görülen en yüksek sayı olduğu ifade edildi. Operasyon anları ise polise ait helikopterden an be an kaydedildi. Polisten yapılan açıklamada, ölen meslektaşlarının adının Andre Leonarda de Mello Frias olduğu ifade edildi. Polisin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “Organize suç örgütlerine düzenlenen operasyonda, polis memuru Andre Leonarda de Mello Frias’ın hayatını kaybettiğini duyurmaktan üzüntü duyuyoruz” denildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!