Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çocuklar lösemi hastası yaşıtlarına “Bir Çanta Mutluluk” gönderdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Haber-Kamera: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA)- LÖSEMİLİ Çocuklar Haftası kapsamında Gününe İyilik Kat Gönüllüleri’nin düzenlediği “Bir Çanta Mutluluk” projesinde çocuklar kırtasiye malzemesi, kitap, resim ve duygularını anlattıkları mektupları koydukları çantaları lösemi hastası yaşıtlarına gönderdi.
Gününe İyilik Kat Gönüllüleri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, dar gelirli vatandaşların çalıştığı Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi’nde origami bebekli keçe sırt çantası hazırlattı. Hazırlatılan çantalara daha sonra çocuklar tarafından kitap, kırtasiye malzemesi, çizdikleri resimler ve duygularını anlattıkları mektuplar konuldu. Hazırlanan hediye çantalar, hastanede tedavi gören lösemi hastası çocuklara teslim edildi. Gününe İyilik Kat Gönülleri’nin ofisinde düzenlenen toplantıda ise lösemi hastası 4 yaşındaki Alya’ya çantası hediye edildi. Hediyesini alan minik kız, teşekkür etti.

“BİR YANDAN KADINLARIMIZI BİR YANDAN ÇOCUKLARIMIZI MUTLU EDİYORUZ”
Gününe İyilik Kat Gönülleri adına konuşan Funda Canpolat, “Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde ihtiyaç sahibi hanımlarımızı, çocuklarımızı mutlu etmek için sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Bu proje dahilinde Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifinden aldığımız bu çantaları, çocuklarımıza hediye ettik. Kendi özel mesajları ve kitaplarını koydular. Sulu boyası, kitabı, kalemi, yapmış olduğu resmi kısa notuyla beraber koydular. Biz de burada aracıyız. Bir çanta mutluluk yolundan adım attık. Bir yandan kadınlarımızı bir yandan çocuklarımızı mutlu ediyoruz” dedi.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!