Reklam Alanı
Reklam Alanı

Deniz Kadah: Altay, Süper Lig’e çok yakışıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İbrahim ALİOĞLU – Sezer AFŞAR / İSTANBUL, (DHA) – Altaylı futbolcu Deniz Kadah, “Altay, Süper Lig’e çok yakışıyor. Biz de son final maçında her şeyi yaparız. İnşallah Süper Lig’e çıkarız” dedi.
TFF 1’inci Lig Play-Off yarı finalinde İstanbulspor’u her iki maçta da mağlup ederek finale yükselen Altay’da golcü oyuncu Deniz Kadah maçın ardından açıklamalarda bulundu. 
“BİZİM HEDEFİMİZ SÜPER LİG’E ÇIKMAK”
Zor bir maçın ardından finale yükselmeyi başardıklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Bizim hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Finalde bizi Altınordu ya da Samsunspor bekliyor. Kolay maç değil. Bugün de zor bir maçtı. İstanbulspor’u tebrik etmek lazım. Çok iyi takımlar, iyi oynadılar. Finalin ardından Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
“ALTAY BÜYÜK BİR CAMİA”
Süper Lig’e yükselebilmek için finalde her şeyi yapacaklarını vurgulayan Kadah, “Önemli bir maçtı. Forvet için gol atmak önemli. Çok mutluyum. Golü tek başıma atmıyorum. 0-0’da iyi oynadık. Sonra oyuna girdim. İstanbulspor arkada açık bıraktı, ben de golümü attım. Altay büyük bir camia. Türkiye’de herkes tanıyor. Altay, Süper Lig’e çok yakışıyor. Biz de son final maçında her şeyi yaparız. İnşallah Süper Lig’e çıkarız” şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Deniz Kadah’ın açıklamaları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!