Reklam Alanı
Reklam Alanı

DEPREM YARALARI EL BİRLİĞİ İLE SARILIYOR

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce, 23 Kasım tarihinde yaşanan 5.9 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için tüm kurumlarıyla seferber oldu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yatay mimari noktasında ortaya koyduğu duruş sayesinde depremi neredeyse hasarsız atlatan kette başlatılan hasar tespit çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, deprem nedeniyle kentte meydana gelen hasarın tespiti noktasında İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile koordine halinde hasar tespit çalışmalarına destek veriyor.

Depremin ardından sahaya inen ve çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yaraların bir an önce sarılması noktasında gösterdiği hassasiyeti ile harekete geçen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bu çerçevede 20 kişilik kadroyla çalışmalara katılım sağladı.

Bünyesindeki mimar ve inşaat mühendislerinden oluşan 10 ekip ile hasar tespit çalışmalarına yardımcı olan müdürlük, afet yaralarının birlikte sarılması noktasında vatandaşların ekiplere yardımcı olmalarını istedi.

Reklam Alanı
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!