Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dünya Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışında kazanan Elfyn Evans

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nda 2021 sezonunun dördüncü yarışını Red Bull sporcusu Elfyn Evans kazandı. Portekiz’de gerçekleştirilen yarışta rakiplerine şans tanınmayan başarılı pilot genel klasmanda da ikinci sıraya yükseldi.
Motor sporları dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nda 2021 sezonunun dördüncü yarışının heyecanı Portekiz’de yaşandı. 20 etap üzerinden koşulan ralliye Red Bull sporcuları imzalarını attı. Son olarak 2020 sezonundaki Türkiye Rallisi’nde zafere ulaşan Elfyn Evans, kariyerinin dördüncü yarış birinciliğine Portekiz’de uzandı. Portekiz Rallisi’ni toplamda 3 saat 38 dakika 26.2 saniyede tamamlayan Evans’ı diğer Red Bull sporcuları Dani Sordo ve Sebastien Ogier takip etti.
Portekiz Rallisi’nde podyumun en üst basamağına çıkan Evans, bu sezonki ilk zaferiyle pilotlar sıralamasında da Ogier ile puan farkını 2’ye indirerek ikinci sıraya yükselmeyi başardı. Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) takviminin beşinci yarışı 3-6 Haziran tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek. 

(FOTOĞRAFLI)

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!