1. Haberler
  2. Düzce
  3. Düzce Üniversitesi’nde İHA Okulundaki İlk Eğitim Başarıyla Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi’nde İHA Okulundaki İlk Eğitim Başarıyla Gerçekleştirildi

featured
service

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı “İHA-1 Ticari Pilot Sertifika Eğitimi”, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı İnsansız Hava Aracı Eğitim Kuruluşu Yetki Belgesi, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Merkezi tarafından alınmıştı.

Bu kapsamda, Düzce Üniversitesi İHA okulundaki ilk “İHA-1 Ticari Pilot Sertifika Eğitimi” öğrenciler ve katılımcılar ile buluştu. Sertifika eğitimi, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Orman İnşaatı Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Abdurrahim Aydın, Doç. Dr. Yılmaz Türk ve Öğr. Gör. Ece Alkan tarafından teori ve uygulama şeklinde gerçekleştirildi. Katılımcılar insansız hava aracı uçuş teknikleri uygulaması ile eğitimlerini tamamladı.

Prof. Dr. Abdurrahim Aydın ve Doç. Dr. Yılmaz Türk, İHA-1 Ticari Pilot Sertifika Eğitimlerinin dönem taleplerine göre tekrar açılacağını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!