Reklam Alanı
Reklam Alanı

Düzce Üniversitesi’nde Kafeterya İhalesi Yapılacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce Üniversitesi Öğrenci Yaşam Alanı (Orta Kafe, Botanik Kafeterya, Büfe) ile Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi Morfoloji binası kafeteryaları, 29.08.2023 tarihinde, 5 yıl süreliğine ihale edilecek.

İhale; Devlet İhale Kanunu’nun 35/d ve 51/g maddelerine göre Pazarlık Usulüyle, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak. İhaleye katılmak isteyen girişimci istekliler en geç belirtilen ihale gün ve saatine kadar ihale dokümanını, Düzce Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda; ücretsiz görebilecek, alabilecek ve anılan tarih ve saate kadar teklif dosyasını verebilecek.

Bugün 30 bini aşkın öğrencisi ve 2 binin üzerindeki çalışanı ile Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi Öğrencilerin, çalışanların ve misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir yer tutuyor.

Yapılacak ihale hakkında daha kapsamlı bilgiye  https://duzce.edu.tr/idari/sks/duyuru/f95b/hale-lani internet adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!