Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ferdi Kadıoğlu, takımla çalışmalara başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL / DHA

Fenerbahçe, Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki idman saat 11.30’da başladı. Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken; diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı dar alanda yapılan pas çalışmasıyla sürdürdü. İdman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla noktalandı.
İmplant çıkarma operasyonu geçiren Ferdi Kadıoğlu, takımla birlikte çalışmalara başladı. Öte yandan Gökhan Gönül, topla çalışmalara; Sinan Gümüş ve Sadık Çiftpınar ise sahada koşu çalışmalarına başladı. Marcel Tisserand’ın da tedavisine devam edildi.
Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak Hatay’a hareket edecek.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!