Reklam Alanı
Reklam Alanı

Galatasaray – Helenex Yeni Malatyaspor maçından notlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

– Sarı-kırmızılılarda 4 eksik
– Galatasaray’da hedef farklı galibiyet
– Karşılaşmayı taraftarlar da takip etti
– Malatyaspor 5’li savunma ile sahada

Kaan ÜLKER / İSTANBUL, (DHA) – Süper Lig’in son haftasında Galatasaray, şampiyonluk maçında evinde Helenex Yeni Malatyaspor’u ağırladı. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetirken, yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Tarık Ongun üstlendi.
Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında sahasında Helenex Yeni Malatyaspor’u ağırladı. Galatasaray, farklı galip gelerek Göztepe – Beşiktaş maçının sonucuna odaklanmak için sahaya çıktı. 25 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 81 puanla averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, bir önceki Denizlispor maçına göre kadroda değişikliğe gitmedi. Tecrübeli teknik adam Malatyaspor maçına şu 11 ile çıktı: “Muslera, Yedlin, Marcao, Donk, Saracchi, Taylan, Fernandes, Emre Akbaba, Babel, Arda, Halil.”
GALATASARAY’DA 4 EKSİK
Şampiyonluk yolundaki son maçına çıkan Galalatasaray’da 4 eksik bulunuyor. Onyekuru, Falcao, Emre Taşdemir ve Linnes, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kadroda yer almadı.
HEDEF FARKLI GALİBİYET
Şampiyonluk hesapları yapan ve bir gözü Beşiktaş maçında olan Galatasaray, 8 maçtır kaybetmiyor. Son 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Galatasaray, son olarak deplasmanda Hatayspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılılar evinde oynadığı 19 karşılaşmada ise 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı. Ligin son maçında evinde Malatyaspor’u farkı geçmek için sahaya çıkan Galatasaray’a galibiyet de yetmeyecek. Rakibi Beşiktaş’ın eksi 2 averaj gerisinde bulunan sarı-kırmızılılar, farklı galibiyet alarak, Beşiktaş’ın Göztepe karşısında puan kaybı veya az gollü galibiyetini bekleyecek. Bu sezon en faklı galibiyetini 6-0 ile Gençlerbirliği karşısında alan Galatasaray, Denizlispor’u 6-1 ve 4-1, Çaykur Rizespor’u 4-0, Hatayspor, Başakşehir ve Kayserispor’u ise 3-0’lık skorla devirmeyi başarmıştı. 
KARŞILAŞMAYI TARAFTARLAR DA TAKİP ETTİ
Galatasaray’da ligin son maçını davetli olan taraftarlar da takip etti. Yaklaşık bin kadar taraftar, karşılaşma öncesi ve mücadele sırasında tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdi.
MALATYASPOR 5’Lİ SAVUNMA İLE SAHADA
Helenex Yeni Malatyaspor’da ise teknik direktör İrfan Buz, bir önceki karşılaşma olan Atakaş Hatayspor maçının kadrosuna göre tek değişikliğe gitti. Buz, Mustafa Eskihellaç’ın yerine kadroda Chebake’ye şans verdi. Konuk ekipte Buz ayrıca, bu sezonki genel kadro yapısının aksine defansı 5 oyuncudan oluşturdu. Tecrübeli teknik adam, defansta Semih, Wallace, Hadebe, Hafez ve Chebake’ye şans verdi. Konuk ekip şu 11 ile sahaya çıktı: “Ertaç, Semih, Wallace, Hadebe, Hafez, Chebake, Zeki, Mallan, Fofana, Tetteh, Adem.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!