Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sabah çaldı, gece yine gelince yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesinde, dün kullanılmayan bir fabrikadan 80 bin lira değerinde 11 elektrik dinamosu ve bakır kablo çaldığı öne sürülen Zülgani S. (31), yine aynı fabrikada gece yeniden hırsızlığa kalkışınca jandarma tarafından yakalandı.
Merkezefendi’de kapalı ve atıl durumdaki bir fabrikadan dün sabaha karşı 11 elektrik dinamosu, bakır kablo ve sigorta panosu çalındı. Fabrikadaki hırsızlığı fark eden işletme sahipleri jandarmaya bildirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, 80 bin lira değerindeki malzemeleri çalan kişinin Zülgani S. olduğunu belirledi. Şüpheliyi takibe alan jandarma, saat 03.00 sıralarında aynı fabrikaya hırsızlığa gelen Zülgani S.’yi suçüstü yakaladı. Jandarmayı fark edince fabrikada saklanan Zülgani S.,  elinde eldiven ve anahtar takımıyla bulununca, dolaşmak için fabrikaya girdiğini, üşüdüğü için de eldiven taktığını söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan Zülgani S., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan hırsızlık anları fabrikanın güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntüde, Zülgani S.’nin elektrik dinamosunu sökmeye çalıştığı anlar yer alıyor.

FOTOĞRAFLI
 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!