Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gaziantep’teki 19 bin 253 iş yerine elektrikte indirim anlaşması

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

GAZİANTEP, (DHA) – Sepaş Enerji, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ile imzalanan protokol kapsamında, 2021’in sonuna kadar kentteki 19 bin 253 oda üyesine yüzde 15’e varan indirimli elektrik tarifesi uygulanacağını duyurdu.

GTO Genel Sekreter Yardımcısı Gülbin Çalışkantürk ve Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik’in imzaladığı protokolün, nisan ayı elektrik tüketimlerini de kapsayacağı kaydedildi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak anlaşma sayesinde, oda üyesi 19 bin 253 işletmecinin, tüketim profillerine göre yüzde 15’e kadar indirimli elektrikten faydalanabileceği bildirildi.

“ÜRETİCİLERE VE İHRACATÇILARA SEPAŞ ENERJİ DESTEĞİ”

Sanayici ve işletmecilere desteğin süreceğini belirten Mekik, “Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden Gaziantep’e elektrikte indirim desteği sunmaktan çok mutluyuz. Pandemi boyunca ağırlaşan ekonomik koşullara karşı üreticilerimize ve ihracatçılarımıza katkı sağlayabilmek Sepaş Enerji’nin önceliği. GTO ile imzaladığımız protokolün Gaziantep’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyor, iş birlikleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Rekabetçi, beklentilere uygun ve şeffaflıkla çalışılmış avantajlı tekliflerimizle ülkemizin her noktasındaki işletmeci ve sanayicilere destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!