Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gecekondudan silahlar çıktı; şüpheli ‘haberim yok, kapımı onarın’ dedi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA)- ÇORUM’da, polis boş gecekonduda 3 otomatik av tüfeği ile 55 fişek ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.C., silahlardan haberi olmadığını, polisin çilingir ile girdiği evin kapısının onarılmasını istedi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gülabibey Mahallesi’ndeki bir gecekonduda çok sayıda silah bulunduğu yönünde ihbar üzerine harekete geçti. Operasyon düzenleyen ekipler, savcılığın arama kararıyla adrese gidip çilingir yardımıyla eve girdi. Evdeki aramada, yurt dışından kaçak yollarla temin edildiği tespit edilen 3 otomatik av tüfeği ve 55 fişek ele geçirildi. Gecekonduya daha önce silah bıraktıkları öne sürülen şüpheli O.C. ve S.C. ise yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden S.C. ifadesinde; babasına ait olduğunu söylediği eve 2 yıldır gitmediğini, silahlardan da haberinin olmadığını iddia etti. S.C. ayrıca baskın sırasında çilingir yardımı ile girilen evin arızalanan kapısının ise onarılmasını talep etti. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!