Reklam Alanı
Reklam Alanı

Google’dan KOBİ’lere 75 milyon dolar pandemi desteği

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

İstanbul, 17 Şubat (DHA) – ABD merkezli çok uluslu teknoloji şirketi Google, ABD dışındaki, pandeminin etkilerine karşı mücadele veren küçük ve orta ölçekli işletmeleri (KOBİ) desteklemek için 75 milyon dolarlık kaynak ayırdığını açıkladı.
Google’dan yapılan açıklamada, özellikle sermayeye erişim ve gelecek için direnç oluşturma konusunda KOBİ’lerin pandemi zamanında toparlanma için yardıma olan ihtiyacına dikkat çekildi.
Google’den yapılan açıklamaya göre, şirket Avrupa Yatırım Fonu’nun yönettiği iki ayrı KOBİ fonundan birine 15 milyon dolar, diğerine de 10 milyon dolar kaynak aktaracak.
Şirket ayrıca, operasyonlarını Latin Amerika ve Karayipler’de sürdüren Amerikalılar Arası Kalkınma Bankası’nın (Inter-American Development Bank) yenilikçilik laboratuvarına da 8.0 milyon dolar verecek.
Google açıklamasına göre şirket kaynağın kalan bölümünü KOBİ’lere aktarmak için, Afrika, Ortadoğu, Endonezya ve Hindistan’da sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapacak.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!