Reklam Alanı
Reklam Alanı

Göztepe Başkent’te sahaya çıkacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – SÜPER Lig’de hafta sonu evinde İttifak Holding Konyaspor’a 1-0 yenilerek taraftarını üzen Göztepe yarın deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Eryaman Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren stoperlerden Mihojevic ile sarı kart cezalısı Atınç forma giyemeyecek. Konyaspor müsabakasında sakatlanan Alpaslan’ın durumu ise belirsiz.
Bitime 2 maç kala 51 puanla 10’uncu sırada yer alan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Ünal Karaman, en iyi şekilde mücadelelerini ortaya koyacaklarını söyledi. Gençlerbirliği’nin kümede kalmak için sahaya çıkacağını ifade eden Karaman, “Rakibimize saygı duyuyoruz ancak biz kendi işimize bakacağız. Göztepe olarak her maça aynı disiplin ve ciddiyetle hazırlanıyoruz” dedi. Sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı’nda oyananan maçı İzmir ekibi 4-0 kazanmıştı. Göztepe, cumartesi günü ise sezonun son maçında şampiyonluk yarışındaki Beşiktaş’ı ağırlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!