Reklam Alanı
Reklam Alanı

İş yeri sahibinin oğlunun öldürdüğü kiracı Mahmut Sami Evci son yolculuğuna uğurlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ / İSTANBUL, (DHA) – BEYKOZ’da dün iddiaya göre dükkanın boşaltılmasını isteyen iş yeri sahibinin oğlu, çıkan tartışmada kiracı ile yeğenini ve bir çalışanı defalarca bıçakladı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mahmut Sami Evci bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. 
Beykoz’da dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, dükkan sahibinin oğlu Salim Emre H., uzun süredir kiracıları olan Mahmut Sami Evci’den (48) iş yerini boşaltmasını istedi. Evci, bunun üzerine iç giyim deposu olarak kullandığı iş yerini boşaltmaya başladı. Dün akşam saatlerinde iş yerine gelen Salim Emre H., kiracısı ile tekrar tartıştı. Ardından Salim Emre H., elindeki bıçakla kiracısı Mahmut Sami Evci, yeğeni Halit Evci ve bir çalışanı defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. 

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ 
Saldırgan, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken hayatını kaybeden 4 çocuk babası Mahmut Sami Evci’nin cenazesi bugün adli tıp kurumundan alınarak Üsküdar Çilehane Camii’ne getirildi. Cenazeye Evci’nin ailesi ve çok sayıda yakını katıldı. Mahmut Sami Evci’nin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alemdağ Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan Evci’nin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

“LANET OLSUN SENİN KİRANA DA MÜLKÜNE DE”
Cenazeye katılan Bekir Göksel, “Bir insanın hayatı bu kadar basit mi. 4 tane yetim bıraktı. Sadece gel bıçağı sok çıkart. Neymiş hapçıymış. Bu kadar basit mi insan hayatı. Dün neymiş bir anda kirayı yüzde yüz artırıyormuş. Lanet olsun senin kirana da parana da puluna da mülküne de. Sayın İçişleri Bakanım size yalvarıyorum, ne olur, adalet yerini bulsun” Dedi. 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!