Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul kartlılara markette alışveriş ve yükleme yapma imkanı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ ve CarrefourSA arasında iş birliği gerçekleştirildi. Anlaşma kapsamında CarrefourSA marketlerinden yapılan alışverişlerde kasalarda yükleme yapılabileceği belirtildi.

“276  MARKETTE İSTANBULKART KOLAYLIĞI”

Marketlerden müzelere, online alışverişlerden cafe-restoranlara kadar birçok sektörde ödeme aracı haline gelen İstanbulkart, iş birliği çerçevesinde İstanbul’daki 276 CarrefourSA marketinde alışveriş veya yükleme yapma amacıyla kullanılmaya başladı.

Böylece CarrefourSA marketleri, 18 milyon İstanbullu’nun İstanbulkart ile alışveriş veya yükleme yapma noktası haline geliyor. Yapılan açıklamada, “CarrefourSA ve BELBİM AŞ arasında gerçekleştirilen bu iş birliği, CarrefourSA’nın doğru hizmet vizyonunu Belbim AŞ’nin stanbullulara fayda sağlayacak, sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunmayı hedefiyle birleştiriyor” denildi. 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!