Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir millilere uğurlu geldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – Plaj voleybolunda CEV Continental Cup ikinci etabına ev sahipliği yapan İzmir, namağlup şampiyonluk yaşayan Plaj Voleybolu Erkek Milli Takımı’na uğurlu geldi. Finalde Letonyalı rakiplerini yenen şampiyon sporcularımızdan Selçuk Şekerci, “İzmir’e oynamak çok zevkli. Hep finale kalıyoruz ve hep kazanıyoruz. İzmir’de daha fazla turnuva olmasını arzu ediyoruz. Artık Tokyo Olimpiyatları için sadece bir adımımız kaldı onu da atıp bir ilki gerçekleştireceğiz” dedi.
Safa Urlu, “İzmir’in bize avantaj sağlayacağını biliyorduk. Hedefimize şampiyon olarak ulaşmak mutluluk verici. Hollanda’da da bu başarıyı tekrarlamak ve Tokyo’ya gitmek istiyoruz” diye konuştu.
Millilere şampiyonluk kupasını veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’i plaj sporlarında dünyanın en çekici merkezi yapmayı hedeflediklerini vurguladı. İzmir’e plaj ve su sporları konusunda daha fazla tesis kazandıracaklarını müjdeleyen Soyer, “Sporcularımız kazandıkça biz de başarının büyümesi için çalışacağız. CEV Continental Cup şampiyonluğu, İzmir’in bir anlamda ne kadar uğurlu olduğunu da gösterdi. Ağır pandemi şartlarında 14 ülkeden 64 sporcuyu ve onlarca görevliyi konuk ederek güzel bir organizasyonu geride bıraktık. Emek veren herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!