Reklam Alanı
Reklam Alanı

İZVAK Başkanı Erten: Finalde dostluk ve İzmir kazanacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – İZMİR Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yarın Altay ile Altınordu arasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynananacak TFF 1’inci Lig Play-Off finali öncesinde açıklamalarda bulundu. İki takıma da başarılar dileyerek sözlerine başlayan Erten, “İzmir olarak,Türkiye’de futbolun ilk oynandığı şehir olma ayrıcalığına sahibiz. İzmir futbolu son yıllarda çok önemli bir ivme kazandı. 20 yıla yakın bir aradan sonra Süper Lig’de iki temsilcimiz olacak. 2 İzmir takımlı Süper Lig çok daha renkli olacak. Bu, diğer takımlarımızı da yukarıya çekecek bir süreç. Bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendirmeli, birlikte hareket ederek, dayanışmamızı daha da geliştirerek bu yükselişi devam ettirmeliyiz” dedi.
Altay ve Altınordu’yu bugünden alkışlayan Başkan Ali Erten, “Tarihi bir geceye tanıklık edeceğiz. Kazanan kim olursa olsun, gerçek anlamda kazanan İzmir olacak. İki takımımız da Süper Lig’e yükselmeyi hak etti. Bütün bir şehir olarak tüm kalbimizle takımlarımızın yanındayız. Emek ve destek veren herkese İzmir ve kulüplerimiz adına teşekkür ederiz” yorumunu yaptı. Ali Erten, Misli.com 3’üncü Lig Play-Off finalinde İskenderun Futbol Kulübü’nü penaltılar sonucu yenip adını 2’nci Lig’e yazdıran Bucaspor’u da kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!