Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kağıthane’de kamyon devrildi; facia ucuz atlatıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA) KAĞITHANE’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan inerken devrildi. Kasadaki inşaat malzemeleri yola savrulurken sürücü şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası faciayı engellerken kazadan hemen sonra yaşanan panik anları cep telefonu ile görüntülendi. 
Hürriyet Mahallesi’ndeki kaza saat 15.15 sıralarında yaşandı. Kavak Sokakta dik yokuştan inen inşaat malzemesi yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazayı görenler hemen yardıma koşarak sürücüyü kırılan ön camdan dışarı çıkardı. Büyük korku yaşayan sürücü kazayı şans eseri yara almadan atlatırken, çevredekiler ona yardım ederek sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra haber verilmesi üzerine gelen polis ve itfaiye ekipleri devrilen kamyonun çevresine emniyet şeridi çekerek başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Kazada devrilen inşaat malzemeleri yola savrulurken bu sırada yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı engelledi. Kazadan hemen sonra yaşanan panik anları ve vatandaşların sürücünün yardımına koştuğu anlar cep telefonu ile görüntülendi. 

FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!