Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kamyonetin fırlayan lastiği bebek arabasına çarptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selçuk BAŞAR-Aleyna KESKİN/TRABZON, (DHA) – TRABZON’da seyir halindeki kamyonetin yerinden çıkan ön sağ lastiği kaldırımdaki bebek arabasına çarptı. Bebek arabasındaki çocuk ve annesinin yara almadığı olay anındaki panik hali bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.  
OIay, dün sabah saatlerinde Maçka yolu Deliklitaş mevkiinde meydana geldi. Kara yolunda seyir halindeki bir kamyonetin ön sağ lastiği aniden yerinden çıktı, kaldırıma sürüklendi. Lastik, bir iş yerinin önündeki otomobil lastiklerine ardından ise bebek arabasına çarptı. Bebek arabasındaki Afganistan uruklu olduğu belirtilen çocuk ile annesinin yara almadığı olayda panik yaşandı. O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde lastiğin yerinden çıktığı görülürken, bebek arabasına çarptığı anlar ise kamera açısında yer almadı. Çevredekilerin ve annenin yaşadığı panik anı ise görüntülerde yer aldı.
‘ANLIK BİR ŞOK YAŞADILAR’
Olaya tanık olan esnaf Nuri Ünal, “Bir anda yoldaki kamyonetin lastiği fırladı. Dükkanın önündeki lastiklere çarptıktan sonra kaldırımdan geçen bir kadının çocuk arabasına çarptı. Zaten dükkanın önündeki lastiklere çarpınca durmuştu kamyondan fırlayan lastik. Çocuğa da annesine de bir şey olmadı. Ama anlık bir şok yaşadılar. Biz de ambulans çağırdık. Ama kadınla çocuğunun bir şeyi yoktu. Durumları gayet iyiydi. Bir facia yaşanmadı çok şükür” dedi.
Esnaf olan Mehmet Yılmaz ise, “Kamyonet seyir halindeyken lastiği çıktı. Kaldırıma doğru fırladı. Çocuk ve annesi geçiyormuş o arada kaldırımdan. Ama çocuk ve annesine zarar gelmedi. Lastik sadece çocuk arabasına çarpmış. Anlık bir şok yaşadılar” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!