Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kanser hastası 7 yaşındaki Arif, yaşamını yitirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Davut CAN/İZMİR, (DHA)- İZMİR’in Urla ilçesinde, iş insanı Koral Kıpkıp’ın 7 yaşındaki oğlu Arif Kıpkıp karaciğer kanserinden hayatını kaybetti. Urla’da, önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapan Mustafa Kıpkın’ın da yeğeni olan küçük Arif, toprağa verildi.
Urlalı sebze ve meyve ihracatçısı Koral Kıpkıp’ın oğlu Arif Kıpkıp, karaciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koral Kıpkıp, “Aslan oğlum melek oldu” ifadelerini kullandı. Urla’da, önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapan Mustafa Kıpkın da yeğeni olan Arif’in cenazesi, bugün Urla Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Kuşçular Köyiçi Mezarlığı’na defnedildi.
Arif’in, bir yıl önce kanser hastalığına yenik düşerek kendisiyle aynı kaderi paylaşan amcası Aykut Kıpkıp’ın yanında toprağa verildiği öğrenildi.

FOTOĞRAF 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!