Reklam Alanı
Reklam Alanı

Karşıyaka umut tüketiyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) – 

MİSLİ.com 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta iç sahada Batman Petrolspor’la golsüz berabere kalan Karşıyaka, şampiyonluk hayallerine erken veda ettikten sonra her geçen hafta Play-Off umutlarını da azaltıyor. Bitime 5 maç kala 37 puanla sekizinci sırada bulunan Kaf-Kaf’ın Play-Off hattıyla arasındaki puan farkı 5’e çıktı. Oynadığı son 14 maçtan yalnız 2 galibiyet çıkarabilen, deplasmanda üst üste 6 maçını kaybedip, kalan 5 karşılaşmanın 3’üne dış sahada çıkacak olan Karşıyaka’da takımın aylardır kötü gidişi de son sınavlar öncesi taraftarın ümidini kırıyor. Üçüncü Lig’e düştükten sonra son 2 sezonda Play-Off oynayıp 2’nci Lig’e dönüş fırsatını kaçıran Kaf-Kaf’ta bu sezon Play-Off şansının bile azalması sosyal medyada taraftarın tepkisini çekti. Taraftarlar, futbolcuları, yönetimi ve transfer yasağının 5 yıldır kaldırılamamasını eleştirdi. 
CEZAYİR DERMAN OLAMADI
Karşıyaka, takıma geçen sezon Play-Off finali oynatan Soner Tolungüç’ün yerine ikinci yarıda göreve gelen teknik direktör İbrahim Cezayir yönetiminde beklediği patlamayı bir türlü yapamadı. Sezonun ilk yarısında liderliğe kadar kurulup uzun süre zirve yarışında olan, Tolungüç ayrıldığında Play-Off’un genel averajla gerisinde bulunan Kaf-Kaf, Cezayir döneminde 9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!