Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kasımpaşa – Hes Kablo Kayserispor maçının ardından

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Petrescu: Çok önemli bir 3 puan
Çapa: Rakipten ziyade saha zemini bizim için sıkıntıydı
“Bundan sonraki süreç Koita ile yönetim arasında”

İSTANBUL, (DHA) – Süper Lig’in 22’nci haftasında Kasımpaşa’nın evinde Hes Kablo Kayserispor’a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
PETRESCU: ÇOK ÖNEMLİ BİR 3 PUAN
Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu, hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını belirterek,  “Çok iyi bir takıma karşı zor bir mücadele verdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Çok önemli bir 3 puan elde ettik” dedi.
Yeni oyunculara ihtiyacı olduğunu kaydeden Rumen teknik adam, “3 oyuncuyla görüşüyoruz. Transfer döneminin bitmesine çok az süre kaldı. Yeni oyunculara ihtiyacım var. Bu 3 oyuncunun takıma katılmasını çok istiyorum. Transferler netleştikten sonra takımla çalışmayan diğer oyuncuların durumuna da karar vereceğiz” diye konuştu.
Dan Petrescu, sezon sonuna kadar 42-43 puan toplamaları halinde ligde kalacaklarına inandığını söyledi.
ÇAPA: RAKİPTEN ZİYADE SAHA ZEMİNİ BİZİM İÇİN SIKINTIYDI
Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise zeminden şikayet ederek şöyle konuştu:
“Yoğun bir süreç yaşıyoruz. Kayserispor, geçiş oyununu iyi oynamaya çalışan ve duran toplarda etkili olan bir takım. Bu maçta rakipten ziyade saha zemini bizim için sıkıntıydı. Pas yapmaya çalışan bir takımız. İlk devrede net pozisyonlara Kayserispor girdi. Tercihlerde ve son vuruşlarda iyi değildik. İkinci yarı yaptığımız oyuncu değişikliklerinde rakibin bırakacağı alanları değerlendirmek adına bir kurgumuz vardı. Hodzic ve Varga ile net pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik maalesef. Son dakikada gereksiz yere bir korner ve ardından yediğimiz gol bizim adımıza üzücü oldu. Bizi demoralize etti. Bu maçtan dersler çıkarmamız gerekiyor.”
“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ KOİTA İLE YÖNETİM ARASINDA”
Golcü oyuncu Fode Koita’nın durumuyla ilgili ise Çapa, “Koita, geçtiğimiz günlere kadar sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. Bundan sonraki süreç Koita ile yönetim arasında. Birlikte karar almaları gereken bir süreç. Umarım hayırlısı olur. Koita bize geçen sene çok katkı sağladı. Ne söylediysek uygulamaya çalıştı. Koita’yı aramızda görmek istiyoruz” dedi.
“BU ORTAMDAN ÇOK RAHATLIKLA ÇIKABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Yeni transferlerin takıma katkı sunduğunu dile getiren Çapa, “Bir pandemi süreci yaşıyoruz. Aynı bölgede oyuncularımız sakatlandı. Çok geniş bir kadromuz yoktu sakatlıklar nedeniyle. Ancak yeni gelen arkadaşlarımızın bize bir şeyler kattıklarını düşünüyorum. Hala aramıza katılmayan Tosic bu ligi biliyor. Onun tecrübesinden faydalanmak istedik. Bunun yanı sıra Drinkwater var. Bu ortamdan çok rahatlıkla çıkabileceğimize inanıyorum. Oyuna odaklanmamız olmamız gerekiyor. Gelişime açık bir oyuncu grubumuz var” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Dan Petrescu’nun açıklamaları
– Fuat Çapa’nın açıklamaları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!