Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kastamonu’daki selden sonra bulunamayan 9 kişi için gıyabi cenaze namazı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan YILMAZ/BOZKURT(Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU’daki sel felaketinde kaybolan 9 kişi için yaklaşık 3 ay sonra Bozkurt ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaza İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
Bozkurt ve İnebolu ilçesinde 11 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinde kaybolup yapılan tüm çalışmalara rağmen bulunamayan Ecrin Yücel (12), Şeyma Avcı (3), Yusuf Ege Kalabalık (6), Orhan Kalabalık (39), Avni Hararcı (50) Eray Çelebi (27), Mehmet Başbuğ (70), Aygün Akman (82) ile Rabia Demir (11) için öğle vakti Bozkurt Merkez Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaza İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Valisi Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ile selde kaybolanların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Soylu, namaz sonrası kayıp yakınları ile sohbet ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Öte yandan, kayıp kişilerin bulunabilmesi için arama çalışmaları sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!