Reklam Alanı
Reklam Alanı

KKTC’de kaçak göçmen operasyonu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mahmut DOĞAN-Lefkoşa/ (DHA)- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler nefes kesen operasyonla  adaya kaçak yollardan girmeye çalışan 13 çocuk, 3 kadın ve 5 erkek olmak üzere 21 düzensiz göçmeni yakalayarak, Türkiye’ye teslim etti. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler, Girne Koruçam açıklarında düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda Girne- Koruçam bölgesinde 21 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyon ile ilgili Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, “KKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Polis Genel Müdürlüğü tarafından alınan bilgiye istinaden ortak yürütülen operasyonda yapılan keşif ve devriye görevi kapsamında Koruçam burnu açıklarında 1 adet düzensiz göçmen teknesi tespit edilmiştir. Tekne içerisinde 13 çocuk, 3 kadın ve 5 erkek olmak üzere 21 düzensiz göçmen tespit edilmiş ve göçmenler “T.C. Sahil Güvenlik Komutanlığı ile KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Arasında Sahil Güvenlik Alanında İşbirliği Protokolü” kapsamında T.C. Sahil Güvenlik unsurlarına denizde teslim edilmiştir.” denildi. 

 

 

 

Reklam Alanı

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!