Reklam Alanı
Reklam Alanı

Malatya’da 2 katlı bina çöktü: 13 kişi kurtarıldı (4)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Malatya’da saat 20.30’a kadar sürdürülen arama-kurtarma  çalışmalarında 13 kişinin enkaz altından sağ olarak çıkarıldığı ve çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. ​Çalışmaları takip eden Malatya Valisi Aydın Baruş, enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırılan 13 kişiden 3’ünün taburcu edildiğini 8 kişinin serviste 2 kişinin ise hayati tehlikeleri bulunmamakla birlikte yoğun bakım ünitesinde tutulduklarını da kaydetti.
TADİLAT İDDİALARINA İLİŞKİN SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Vali Baruş, binanın çökmesine zemin kattaki tadilattan kaynaklandığı iddialarına ilişkin savcılık soruşturması başlatıldığını söyledi. Vali Baruş çökmenin ardından yapılan incelemede 2020 yılı başında meydana gelen depremin binada hasara yol açmadığını belirterek, “Vatandaşlarımız bize zemin katta iki dükkanın birleştirilmesine yönelik tadilat yapıldığı bilgisini verdi. Bunun üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Tadilat çalışmasının binada zayıflamaya yol açıp açmadığı ve çökmenin bundan kaynaklı olup olmadığı gerekli araştırmalar ile netlik kazanacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!