Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mersinli milli yüzücüden tarihi başarı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Nuri PİR/MERSİN,(DHA)- 2’nci Uluslararası Edirne CUP’ta, antrenörlüğünü Volkan Burak Tuncil’in yaptığı Mersinli milli yüzücü Melikşah Düğen, 200 Metre Sırtüstü’nde 2:00,93’lük derecesi ile 2:01,03 olan Olimpiyat B Barajı’nı geçerek Türk yüzme tarihine adını yazdırdı.
Mersinli milli yüzücü Melikşah Düğen, 2019-2020 Sezonu’nda seçilen milli takımların, pandemi dolayısıyla iptal edilen müsabakaların telafisi olarak 18-21 Şubat tarihleri arası Edirne’de düzenlenen 2’nci Uluslararası Edirne CUP’ta, 200 Metre Sırtüstü’nde 2:00,93’lük derecesi ile 2:01,03 olan Olimpiyat B Barajı’nı geçerek Türk yüzme tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimize birçok Türkiye rekoru ve Avrupa’da aldıkları madalyaların yanı sıra Olimpiyat B Barajı’nı da kazandıran sporcumuzu ve onun bu seviyelere gelmesinde en büyük pay sahibi olan antrenörü Volkan Burak Tuncil’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!