Reklam Alanı
Reklam Alanı

MHP’li Akçay, Yüksekova ilçe başkanlığı açılışına katıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde partisinin ilçe başkanlığı açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Tüm Yüksekovalıları MHP ilçe teşkilatına bekliyor, MHP saflarına katılmaya davet ediyoruz” dedi.
MHP, Yüksekova’da 10 yıl aradan sonra parti teşkilatı kurup ilçe başkanlığının açılışını yaptı. Açılışa MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MYK üyesi Ali Uçar katıldı. Uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’na gelen MHP heyeti, MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, ilçe başkanları, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
İlçe başkanlığının açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, kendileri ve Hakkari için bugünün çok önemli olduğunu söyledi. MHP’nin millet ocağı olduğunu söyleyen Akçay, “Bütün Yüksekovalı kardeşlerimizi, MHP Yüksekova ilçe teşkilatına bekliyor, MHP’nin saflarına katılmaya davet ediyoruz. MHP, hem bir millet ocağıdır, hem arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin teneffüs edildiği o sıcak gönüllerle çayların içildiği teşkilatlardır. O yüzden bütün Yüksekovalıları teşkilatımıza görüşmeye, tanışmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından MHP heyeti Suüstü köyünde verilen öğle yemeğine katıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!