Reklam Alanı
Reklam Alanı

Muğla’da otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cavit AKGÜN/MENTEŞE (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Menteşe ilçesinde, otomobil ile meşrubat şişesi yüklü kamyonun çarpıştığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Yaraş mevkisinde meydana geldi. Denizli istikametinden Muğla’ya seyir halinde olan Ali Gündoğdu (54) yönetimindeki 48 AAE plakalı otomobil, Muğla’da Denizli yönüne gitmekte olan Göksal Uysal’ın (44) kullandığı meşrubat şişesi yüklü 20 U 7092 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon yan yatarken, şarampole devrilen otomobildeki sürücü Ali Gündoğdu ile Mert Gündoğdu, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ali Gündoğdu ile yanındaki Mert Gündoğdu, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Meşrubat şişelerinin yola saçılması sonucu trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Şişelerin yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

FOTOĞRAFLI 
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!